SoccerZoom dækker nu også voksenspillere (seniorårgange)

27-03-2019

SoccerZoom har udviklet et unikt og detaljeret pensum med læringsplaner for U6 op til U19. Vi har nu taget skridtet videre og udviklet pensum for seniorhold, både for amatørniveau (seriefodbold) samt eliteniveau (Superliga, Elitedivisionen, 1. og 2. division).

Dette har betydning for fodboldklubber, som ønsker at dække børne- og ungdomsårgangene med en struktureret platform men også ønsker at inkludere voksenholdene. Den pensum-baserede tilgang i SoccerZoom betyder, at det enkelte træningspas er præcist tilpasset spillernes alder, erfarenhedsniveau, motoriske og mentale udvikling, mv. Pensummet for seniorspillerne er tilpasset behovene for voksne spillere på forskellige niveauer. Træningspassene for senior amatørspillere har f.eks. fokus på possessionsspil, possessionsspil i lukkede områder, tekniske øvelser, intervalspil, spiltræning 6v6-11v11, mv.

I SoccerZoom er pensum for de allermindste årgange U4-U5 også på tegnebrættet, hvor tryghed, leg og bold er i højsædet. Dermed vil klubberne kunne få kreativ og udviklende fodboldtræning for alle, fra de mindste børn til voksenspillere.